Selecteer een pagina

Activiteiten

Bijeenkomsten en overige activiteiten
LedenlijstInformatie aanvragen

Een levendig dorp

Binnen de Havelter Ondernemers Club leeft de overtuiging dat ondernemers ertoe moeten bijdragen dat het dorp levendig is, hetgeen tot uitdrukking dient te komen in het organiseren en ondersteunen van zoveel mogelijk jaarlijks terugkerende festiviteiten zoals de intocht van Sinterklaas, het ophangen van de kerstverlichting in het dorp, het maandelijkse Ondernemers café, organisatie van de Koninginnenacht etc.

Bijeenkomsten

Daarnaast is het bestuur van de HOC ook actief aanwezig bij Gemeente-vergaderingen om Havelte binnen de Gemeente Westerveld ook goed op de kaart te houden. Jaarlijks organiseert de HOC een ledenvergadering om de leden op de hoogte te houden van de lopende activiteiten en verantwoording af te leggen. De Havelter Ondernemers Club staat garant voor directe communicatie, gezelligheid en openheid.

Mocht u interesse hebben in een lidmaatschap van de HOC, laat het ons weten door een mail te sturen naar info@havelterondernemersclub.nl Wij nemen dan op korte termijn contact met u op.

HOC DRIVE THROUGH

HOC DRIVE THROUGH

De ondernemers hebben elkaar al een jaar niet kunnen ontmoeten en ook voor 2021 zit een nieuwjaarsborrel er niet in. Het bestuur organiseerde daarom een drive through: iedere ondernemer ontving een plank met borrelhapjes en een lekkere fles wijn.

SFEERVERLICHTING HAVELTE

SFEERVERLICHTING HAVELTE

Ieder jaar staat een groep ondernemers klaar om op een zaterdagmorgen de feestverlichting voor de decembermaand weer in het centrum op te hangen. Gezelligheid in ons dorp!

SINT GEEFT KLEURPOTLODEN

SINT GEEFT KLEURPOTLODEN

Helaas kon de Sinterklaasintocht dit jaar geen doorgang vinden. De ondernemersclub heeft vervolgens aan alle kinderen (tot en met groep 4) van de basisschool in Havelte en Darp een cadeautje geschonken. Na afloop van de pietengym ontvingen zij een mooie set...

PUB QUIZ

PUB QUIZ

Dit is de tekst van de pubquiz Geen Volksfeest in de maand september, maar wel een gezellige pub quiz georganiseerd door de VolksFeest-commissie en het bestuur van de Ondernemersclub. Een groot succes, ruim 60 teams namen deel, beantwoorden online de vragen over...

POTJE GEREEDSCHAP

POTJE GEREEDSCHAP

De eerste lockdown is een feit. Veel ondernemers hebben hun deuren gesloten of kunnen niet aan het werk door alle maatregelen die, ivm de Covid pandemie, door de regering zijn vastgesteld. Alle ondernemers, lid van de HOC, ontvingen een lekker weckpotje met drop,...

NIEUWJAARSBORREL 2020

NIEUWJAARSBORREL 2020

Een toost op een gezond en succesvol nieuwe jaar in de serre van ‘de Rand van Havelte’.